Para min as vantaxes que pode ter unha distribuidora de produtos gourmet son:
-Diferénciase no resto dos alimentos na calidade por estar baixo denominación de orixe.
-É un establecemento que nunca vai pasar de moda e ademais nunca vai ter altibaixos, sempre vou obter mais ou menos os mesmos beneficios.
Por outra parte as desventaxas para min son:
-Baixa a cantidade de establecementos que me van comprar os produtos posto que vai ser para restaurantes ou hostelerías cun alto grao económico maioritariamente.
-Alta cantidade de investimento polo que o principio pode que perda algo de diñeiro.
Este establecemento terá un investimento de 168.900 euros cun valor do inmobilizado de 48.900 euros e cun importe de gastos de 1.747.970 euros.
Necesítase un local de 480 metros cadrados destinados maioritariamente ao almacén e a unha pequena oficina. Por outra banda o persoal recomendado é un emprendedor e catro empregados (2 repartidores, 1 comercial e 1 administrativo).
No hay comentarios:
Publicar un comentario